Heb je vragen over de pakketten of wil je een offerte op maat? Laat het ons via het formulier hieronder weten.

Heb je algemene vragen over St. Olavsleden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nordic Pilgrim
Revsund 113
84396 Gällö, Zweden
Tel. +46 (0)73 845 86 28
info@nordicpilgrim.com

Je gids langs St. Olavsleden is Ruben Heijloo. Samen met zijn vriendin Hilde verhuisde Ruben in 2011 naar het plaatsje Revsund, in Midden-Zweden. Het paar ontdekte dat er een oude pelgrimsroute langs hun nieuwe huis liep: St. Olavsleden. De route werd op dat moment net nieuw leven ingeblazen en Ruben en Hilde hielpen met de promotie ervan in het buitenland. Deze promotie hield onder andere in dat Ruben het pad zelf aflegde: in mei 2013 liep (én fietste) Ruben van Selånger naar Trondheim, waarbij hij zijn avonturen vastlegde in woord en beeld.

Doordat Ruben betrokken is bij de nieuwe ontwikkelingen rondom de pelgrimsroute, en doordat hij de route zelf heeft gelopen, heeft hij veel contacten in zowel Zweden als Noorwegen en weet hij precies wat zich afspeelt langs St. Olavsleden.

Ruben Heijloo (1974) werd geboren in Serooskerke in Zeeland. Na een studie filosofie in Amsterdam, werkte hij onder meer bij Filosofie Magazine, de NCRV en het Nederlands Film Festival. In 2011 verhuisde hij met zijn vriendin Hilde Talstra naar Revsund, waar hij een mediabedrijf begon: Nyckelpiga Media. Hilde runt een bed & breakfast in de oude pastorie waar het stel woont: Revsunds Prästgård. Ruben en Hilde hebben een boek geschreven over hun immigratie-avonturen: Ondertussen in Revsund.