Laat ons het praktische deel regelen, dan hoef je zelf alleen te wandelen en te genieten
Wij regelen overnachtingen, maaltijden, bagagetransport, pelgrimspas, routekaart, Nederlandstalige informatie over culturele en toeristische bezienswaardigheden. Mocht je vragen hebben of op problemen stuiten dan is er tijdens je reis altijd een Nederlandstalige contactpersoon in de regio bereikbaar. Wil je het liefst zelf voor eten en drinken zorgen? Dan ontvang je een lijst met daarop levensmiddelenwinkels en eet- en kookgelegenheden langs de route. Als je je eigen bagage meedraagt tijdens het wandelen, kan reis nog meer ‘budget’ worden.

Mocht je speciale wensen hebben, bijvoorbeeld de huur van fietsen, laat het ons dan weten. We leveren graag maatwerk. Ook kunnen we helpen met het boeken van extra verblijf in de start- en eindplaats van je reis en met reisadvies van en naar Nederland.

Hieronder vind je de prijzen voor de verschillende standaard etappes. De prijzen zijn inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, bagagetransport, pelgrimspas, kaarten en informatie. De prijzen zijn exclusief de reis naar en van Zweden/Noorwegen.

Natuurlijk is het mogelijk wandeldagen en etappes samen te voegen of op te delen afhankelijk van de tijd en het aantal kilometers dat je wilt lopen. Wij kunnen een realistische planning en een prijsopgave voor je maken.

Meerwaarde van een gids
St. Olavsleden is in de afgelopen twee jaar nieuw leven ingeblazen met bewegwijzering, kaarten en informatieverstrekking. De faciliteiten langs de route zijn nog niet zo talrijk als langs bijvoorbeeld El Camino naar Santiago de Compostela. Zo zijn de ondernemers langs de route zijn nog niet allemaal ingesteld op de komst van wandelaars, is informatie dikwijls niet in het Engels beschikbaar, en zijn culturele bezienswaardigheden soms moeilijk te vinden. Voor diegene die zichzelf niet als ontdekkingsreizigers ziet, kan het daarom een prettig idee zijn een Nederlandstalige gids te hebben, die ook het Zweeds en Noors beheerst en de route op zijn duimpje kent.

Etappe 1: Selånger – Bräcke, 7 dagen
Zonder gids: vanaf €599
Met gids: vanaf €850 (bij een groep van minimaal 6 personen)

Etappe 2: Bräcke – Östersund
Zonder gids: vanaf €599
Met gids: vanaf €600 (bij een groep van minimaal 6 personen)

Etappe 3: Östersund – Åre
Zonder gids: vanaf €599
Met gids: vanaf €725 (bij een groep van minimaal 6 personen)

Etappe 4: Åre – Stiklestad
Zonder gids: vanaf €599
Met gids: vanaf €725 (bij een groep van minimaal 6 personen)

Etappe 5: Stiklestad – Trondheim
Zonder gids: vanaf €649
Met gids: vanaf €900 (bij een groep van minimaal 6 personen)

De gehele St. Olavsleden – ongeveer 35 dagen
Het wandelen van de gehele St. Olavsleden in een keer vraagt om een goede voorbereiding en maatwerk. De prijs daarom op aanvraag.